Ta også en tur innom vår Facebookside! Her finner du løpende informasjon om hva vi holder på med i Amnesty Blindern. Trykk her, meld deg inn, og få invitasjon til foredrag, filmvisninger og sosiale arrangementer i regi av oss.

Friday, March 16, 2012

Latin-Amerikagruppa arrangerer filmvisning den 22. mars på U1!

Den 22. mars kl 18:00 arrangerer Latin-Amerikagruppa filmvisning av filmen "Fuglekikkere" på U1 (puben i kjelleren på SV-fakultetet, Blindern) med Torkjell Leira som innleder. 


"Fuglekikkere" er et tankevekkende drama om urfolkets kamp i Brazil.
I Brazils regnskog lever urbefolkningen et vanskelig liv mellom tradisjon og modernitet, mens den regnskogen som alltid har vært deres verden, blir borte. Enkelte tjener noen slanter som "attraksjoner" langs elvebredden, før de igjen ifører seg sine T-skjorter og plastsandaler. Når to unge jenter begår selvmord, bestemmer stammehøvdingen for indianerstammen Guarani at det er på tide igjen å bosette seg på fedrenes jord - som i mellomtiden er opparbeidet som åkerland av stedets rikeste bonde.


Som innleder har vi vært så heldige å ha fått samfunnsgeograf og skribent Torkjell Leira. I tillegg til å ha vært programkoordinator i Regnskogsfondet var han også med på å grunnlegge Norges første capoeiraklubb! Link til bloggen hans: www.brasileira.no


Vi gleder oss til en spenneden kveld og det håper vi du også gjør. Vi stiller med snacks og drikke. Så ta med vennene dine og kom da vel! 


Link til facebookeventen: https://www.facebook.com/events/274307689312046/



No comments: