Ta også en tur innom vår Facebookside! Her finner du løpende informasjon om hva vi holder på med i Amnesty Blindern. Trykk her, meld deg inn, og få invitasjon til foredrag, filmvisninger og sosiale arrangementer i regi av oss.

Thursday, September 16, 2010

To arrangementer du bør få med deg!

Amnesty Blindern kan anbefale to hyggelige og sosiale arrangementer til sine medlemmer i ukene som kommer, og vi håper på å se så mange som mulig der!

Førstkommende lørdag 18.september blir det tema-gangfest på Chateu Neuf. Dette ryktes om å være svært hyggelig og morsomt, og vil nok pågå langt ute i de sene nattetimer. Amnesty Blindern har valgt "orientalsk" som tema, så både kontor og medlemmer skal dekoreres heretter! Flere av oss skal møtes kl 13 på kontoret for å pynte til kvelden, så møt gjerne opp på det - hvis ikke sees vi på kvelden. Det er viktig at alle husker å ta med seg kontanter, da drikkevarer kan kjøpes for en billig penge på CN - men det tas kun cash.

Mandag 27. september inviterer Amnesty International til Mono i Oslo, hvor man kan møte flere av bidragsyterne til boken "Akkurat nå". Den gir en sterk og annerledes tilnærming til menneskerettighetsspørsmål, hvor forfatterne på hver sine måter har bidratt til å gi leserne innblikk både i enkeltmennesker og i saker Amnesty jobber med akkurat nå. Du møter bl.a. Levi Henriksen, Rune Hjemås, Mette Karlsvik, Pedro Carmona-Alvarez og Siri Nilsen, samt generalsekretær i Amnesty, John Peder Egenæs.



Les mer om arrangementet og boken her:
http://amnesty.no/om-amnesty/amnesty-der-du-bor/region-%C3%B8st/lokale-nyheter/musikk-og-litteratur-p%C3%A5-mono

1 comment:

Anonymous said...

Stine er konge!

Hilsen anonym:p