Ta også en tur innom vår Facebookside! Her finner du løpende informasjon om hva vi holder på med i Amnesty Blindern. Trykk her, meld deg inn, og få invitasjon til foredrag, filmvisninger og sosiale arrangementer i regi av oss.

Thursday, August 19, 2010

Innkalling til Generalforsamling Amnesty Blindern høst 2010


Alle Amnesty Blinderns medlemmer innkalles herved til Generalforsamling den 2. september 2010. Møtet vil finne sted fra kl 1700 til 1830 i Jan P. Syses Sal på Chateau Neuf.
De som vurderer å stille til valg bes melde i fra til leder Thomas Vestgården innen 26. august. Da vil det bli offentliggjort hvem som har meldt sin interesse. Merk at dette ikke er av avgjørende betydning, da det er fullt mulig å stille til valg på Generalforsamlingen uten å ha meldt sitt kandidatur på forhånd.
Om noen er interessert i å stille til valg anbefales dette på det sterkeste! Det er utrolig lærerikt, og man får et innblikk i alt som skjer i Amnesty Blindern. Om noen bekymrer seg for manglende erfaring e.l., er ikke dette noe å tenke på - de færreste går inn i styret med mye erfaring fra før.
Alle som kan må komme på generalforsamlingen! Det er viktig at det ikke bare er styret som dukker opp. Det er en fin mulighet til å delta mer aktivt i Amnesty Blindern og få et innblikk i hva som foregår i de andre gruppene, og ikke minst i styret.
Hvis du ønsker å få tilsendt dagsorden og Amnesty Blinderns vedtekter, send en mail Thomas Vestgården thomas.vestgarden@gmail.com

No comments: