Ta også en tur innom vår Facebookside! Her finner du løpende informasjon om hva vi holder på med i Amnesty Blindern. Trykk her, meld deg inn, og få invitasjon til foredrag, filmvisninger og sosiale arrangementer i regi av oss.

Thursday, November 19, 2009

Voices from Death Row: Dødstraffuke i Oslo

Neste uke arrangerer Amnesty dødsstraffuke på Galleri View i Oslo (Grünerløkka). En uke med utstilling, dokumentarkvelder, filmaften, foredrag, aktivisme og masse mer. Bildene som stilles ut på galleriet er blant annet laget av personer som sitter på Death Row i USA.

Programmet er som følger:

Mandag 23.11 kl. 18:00
Åpning av utstilling ved generalsekretær i Amnesty, John Peder Egenæs. Møt Kerry Max Cook i samtale med aktivist Jens Maseng. Kerry Cook satt 22 år uskyldig dømt på Death Row i USA.

Onsdag 25.11 kl. 19:00
Svein Tore Bergestuen møter dødsstraffaktivister. Møt Heidi Vindenes og Ann-Kristin Sørenmo, begge skriver med fanger på Death Row. Aktivistene Jon Trana og Jens Maseng forteller begge om sitt engasjement.

Torsdag 26.11 kl. 18:00
Fakta om Dødsstraff: Møt menneskerettighetsaktivisten Mahmood Amiry-Moghaddam som forteller om dødstraff i Iran, og tidligere utenrikskorrespondent i Aftenposten Kristoffer Rønneberg som forteller om dødsstraff i Kina.

Lørdag 28.11 kl. 12:00
Filmvisning og avslutning av dødsstraffuke.

No comments: