Ta også en tur innom vår Facebookside! Her finner du løpende informasjon om hva vi holder på med i Amnesty Blindern. Trykk her, meld deg inn, og få invitasjon til foredrag, filmvisninger og sosiale arrangementer i regi av oss.

Friday, January 21, 2011

Et nytt Amnesty Blindern-semester står for døren!

Vi håper alle har hatt en fin jul og en god start på det nye året - og håper alle ser frem til et nytt semester med Amnesty Blindern! Vår aktivitet starter for fullt allerede til uken, der alle oppfordres til å komme på følgende arrangementer:

Infomøte for vårsemesteret 2011:
Semesterets informasjonsmøte vil holdes i auditorium 7 i Eilert Sundts hus, kl 14.00 tirsdag 25.januar. Her vil man kunne få et innblikk i hva vi i Amnesty Blindern driver på med, og det vil bli gitt en presentasjon av alle våre undergrupper ved hver enkelt gruppeleder. I tillegg vil rådgiver Gerald Folkvord fra Amnesty International gi en kort innføring i Amnesty Internationals arbeid.
Hvis du er interessert i å melde deg inn eller bare er nysgjerrig på AB, håper vi på å se deg der!

Generalforsamling
Vårsemesterets generalforsamling vil holdes torsdag 27.01 kl. 17.30-19.00 i Jan P. Syses sal nede på Chateu Neuf. Alle medlemmer av Amnesty Blindern er pliktige til å stille på dette møtet.
På generalforsamlingen vil det bli valgt ny leder, økonomiansvarlig, fagansvarlig og arrangementskoordinator - og alle som vil kan stille til valg! Send en mail til thomas.vestgarden@gmail.com hvis du lurer mer på hva de ulike vervene innebærer, og det oppfordres på det sterkeste til å stille - det er veldig gøy og spennende å sitte i ABs styre. Etter møtet vil vi gå ned i Glassbaren på Chateu Neuf for å ta en øl eller brus eller det som måtte friste.

Vel møtt til både infomøte og generalforsamling - vi gleder oss til et nytt og spennende semester!

No comments: