Ta også en tur innom vår Facebookside! Her finner du løpende informasjon om hva vi holder på med i Amnesty Blindern. Trykk her, meld deg inn, og få invitasjon til foredrag, filmvisninger og sosiale arrangementer i regi av oss.

Thursday, January 29, 2009

Generalforsamling

Førstkommende tirsdag er det klart for generalforsamling! Vi har fått låne lokaler på Amnesty sekretariatet til dette. Dette er en fin anledning for nye medlemmer til å se hvor det er:) Vi møtes foran Nationaltheatret t-bane kl. 16 og går dit sammen. Nr. mitt er 476 54 523, om noen skulle ha problemer med å finne oss!

Generalforsamlingen er Amnesty Blinderns høyeste beslutningsorgan - her skal det stemmes over nye medlemmer til styret, og endringer til vedtektene våre. Dette er stedet å komme med nye forslag på, i tillegg til at det er en fin sjanse til å bli kjent med de andre medlemmene (vi går et sted og spiser/drikker etterpå). Det er ingen spesielle kvalifikasjoner som kreves for å stille til valg i styret, annet enn at du må ha tid og lyst:) Det eneste som er spikra, er at styret må ha en leder og økonomiansvarlig. Disse velges separat på generalforsamlingen. Ellers melder folk seg bare generelt som kandidater til styret, og om det ikke er overveldende mange som vil, så skal vi nok finne en plass til alle sammen:)

Jo flere som avgir stemmer, jo mer demokratisk blir Amnesty Blindern. Derfor oppfordres ALLE til å møte opp, også de som ikke har tenkt å stille til valg. Bli med og gjør Amnesty Blindern til "din" organisasjon!

No comments: