Ta også en tur innom vår Facebookside! Her finner du løpende informasjon om hva vi holder på med i Amnesty Blindern. Trykk her, meld deg inn, og få invitasjon til foredrag, filmvisninger og sosiale arrangementer i regi av oss.

Saturday, November 8, 2008

Small Places Tour på Blindern og andre steder i Oslo framover

Amnesty International arrangerer Small Places Tour!!
Small Places Tour er Amnesty Internationals verdensturné i forbindelse med menneskerettighetserklæringens 60-årsdag. I høst spiller kjente og ukjente band for Amnesty International rundt omkring i hele Norge. Kampanjeperioden i Norge er fra 27. november til 7. desember. I tillegg til å markere 60-års jubileet vil Amnesty også bruke konsertene til å aksjonerer for menneskerettighetsforkjemper Aung San Suu Kyi som fortsatt sitter i husarrest i sitt eget hjem i Burma.

I oslo starter det på Parkteateret Lørdag 29. november med Datarock, The Real Ones, The Lionheart Brothers og Diskjokke. Deretter arrangeres det flere konserter rundt i Oslo, sjekk linken til programmet nedenfor for mer informasjon rundt konsertene.

For oss som tilbringer mye tid rundt omkring på Blindern er det kanskje spesielt aktuelt å få fram at det også er konsert på Blindern som en del av Small Places Tour:

Fredag 5. desember stiller Lars Lillo Stenberg opp for Amnesty igjen og spiller. Dette skjer på UI, kjelleren på samfunnsvitenskapelig fakultet. Oppfordrer alle til å møte opp!

Turnèliste for Smaal Places Tour og mer rundt dette finner du her:

No comments: