Ta også en tur innom vår Facebookside! Her finner du løpende informasjon om hva vi holder på med i Amnesty Blindern. Trykk her, meld deg inn, og få invitasjon til foredrag, filmvisninger og sosiale arrangementer i regi av oss.

Thursday, August 28, 2008

Ny retning i USA - NEI til dødsstraff

I forbindelse med at det snart er presidentvalg i USA er det satt i gang et kjempe-prosjekt i regi av Amnesty Øst. Som overskriften tilsier ønsker vi å rette fokus mot dødsstraff i USA, og målet er å få samlet inn underskrifter som vi så skal sende til den nyvalgte amerikanske presidenten. Men som en ramme rundt denne underskriftskampanjen skal det arrangeres masse festlig. Seminarer, aksjoner, konserter you name it. Og alt dette skal foregå mellom 10. og 17. oktober.
Flere av årets styremedlemmer arbeider aktivt med dette prosjektet, men som alltid er det rom for flere gode hjelpere. Derfor vil det bli avholdt et allmøte 10. september kl 18-20 i Amnestys lokaler Tordenskioldsgate 6b. Håper så mange som mulig tar seg tid til å komme en tur å høre på hva vi har å si og forhåpentligvis kanskje få lyst til å bidra med noe.

vi har også en facebook gruppe så om noen vil lese mer om dette der er det bare å sette i gang. navnet på gruppa er det samme som overskriften.


- ane -

No comments: